Google Maps Yorumlarının İşletmeye Katkısı

 

Google Maps Yorumlarının İşletmeye Katkısı

Google Maps Yorumlarının İşletmeye Katkısı

Google Maps yorumlarının işletmeye katkısı daha fazla ziyaretçiyi işletmenize çekmek, ücretsiz reklam ve her şeyden önemlisi işletmenizin Google arama motorunda ilk sıralarda listelenmesidir. Günümüzde insanlar bir işletme hakkında fikir sahibi olabilmek için genellikle akıllı telefonlarında arama yapmaktadır. Yaptıkları arama sonucunda ilk sırada listelenen işletmeleri incelemeye alırken ilk baktıkları göstergeler öncelikle değerlendirme puanı ve yorum sayısı olmaktadır. Yapılan araştırmalarda insanların yorum sayısı fazla olan işletmeleri daha güvenilir buldukları bildirilmektedir. Google motoru da aynı şekilde algoritması gereği yorum sayısı fazla olan işletmeleri daha popüler olmaları sebebiyle ön sıralarda listelemektedir.

Ziyaretçi Potansiyelinizi Yorum Sayısı ile Arttırın

Ziyaretçi Potansiyelinizi Yorum Sayısı ile Arttırın

Yerel rehberler tarafından işletme veya mağazaya yapılan gerçek yorumlar işletmenin değerini oldukça arttırmaktadır. Google, bulunduğu konuma yakın işletmeleri Google arama motorunda araştıran kullanıcılara haritalar üzerinden listeleme yapmaktadır. Google algoritması listeme sonuçlarını bir kısım kriterlere göre yukarıdan aşağıya sıralamaktadır. Listelemenin oluşturulmasında en fazla ağırlık Google Maps yorumlarının işletmeye katkısı olmaktadır. Listenin en yukarısında gerek değerlendirme puanı gerekse yorum sayısı fazla olan işletmelere yer verilmektedir. Yorum sayısı en fazla ve değerlendirme puanı en yüksek olan işletme ekrana düşen ilk işletme olmaktadır. Diğer taraftan yorumlarla beraber yerel rehberler tarafından yorum içerisinde işletme veya mağazanın fotoğraflarının paylaşılması tanıtım açısından kullanıcıları bilgilendirmektedir.

Düşük Maliyetlerle İşletmenizin Tanıtımını Yapın

İşletmenin düşük maliyetlerle tanıtımını yapması ve daha fazla ziyaretçiyi çekmesinin en optimum yolu Google Maps yorumlarıdır. Yorumlar içerisinde verilen detay bilgiler işletmenin özelliklerini birinci ağızdan tüm kullanıcılara duyurabilmektedir. Sosyal medya etkileşimi ile yorumların diğer kanallarda dağıtılması ile işletmenin tanıtımı geniş alanlara yayılabilmektedir. Onaylı yerel rehberler tarafından yazılmış zengin içeriklerle desteklenmiş yorumlar birçok reklam türünden daha iyi sonuçlar vermektedir. Günümüzde işletmeler maliyetli ve zaman alan reklamlar yerine maliyeti düşük Google Maps yorumları satın alarak işletmelerin tanıtımlarını uygun fiyatlara yapabilmektedirler. Google Maps yorumlarının işletmeye katkısı etkin ve maliyeti düşük tanıtım olmaktadır. Beş yıldız değerlendirme puanı ve detaylı anlatım ile desteklenmiş çok sayıda yorum sayesinde etki alanında bulunan kullanıcıların işletmeye kısa sürede çekilmesi mümkün hale gelmektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar