Google Play İndirme Ve Yorum Satın Al

Google Play İndirme Ve Yorum Satın Al


Google play üzerinden yorum ve indirme sayılarında artış olmasını sağlamak amacıyla hizmet veren firmamız, Google play üreticilerinin hizmetindedir. Satın alınma işleminden sonra belirlenen sayıda Google Play'de bulunan uygulamaya yönelik indirme ve yorum desteği sağlanmaktadır. Google play indirme ve yorum satın al hizmeti doğrultusunda uygulama yıldız oranı artarak listelerde baş sıralara ilerlemektedir. Yapılan pozitif yorumlar neticesinde daha fazla indirme sayısına ulaşılmaktadır. İndirme sayısının artması ile beraber Google Play üzerinden sağlanan indirme başına gelir oranı da daha fazla artmaktadır. Bu hizmet sayesinde uygulama kullanım oranı artacak uygulama popülerliği daha da yükselecektir. Bu gibi avantajlardan yararlanmak en uygun fiyatlar ile firmamız tarafından sağlanmaktadır.

Yorum Ve İndirme Satın Almanın Sakıncaları Var Mıdır ?

Google play indirme ve yorum satın al hizmeti firmamızca özenle verilen bir hizmettir. Bu hizmet doğrultusunda yorum ve indirme yapan kullanıcılar kesinlikle bot ve yapay zeka ürünü değildir. Tamamen firmamızca bağlantılı çalışan gerçek kişilerce yapılan bir işlemdir. Bundan ötürü bu satın alma sonrası oluşan sayılarda gerçek kişilerin yorumları olduğu için google play üzerinden herhangi bir yaptırım uygulanması söz konusu değildir. Bu işlemin sakıncasından çok faydaları bulunmaktadır. Uygulama popülerliğini artıran bu işlem sayesinde geliştirici olarak tanınmanız artacak ve yeni çıkarılan uygulamalara bile bir faydası olacaktır. İndirme sayısının artmasıyla getirisi artan uygulamanın çeşitli sosyal medya platformlarında reklamlarını ve tanıtımlarını bulundurma imkanı artacaktır. Hatta uygulama  içine reklam alınması imkanları da olumlu şekilde artış gösterecektir.

Yorum Ve İndirme İşlemi Nasıl Yapılmaktadır

Google play indirme ve yorum satın al  hizmeti firmamız tarafından görevlendirilen kişilerce yapılmaktadır. İstenilen oranda kişi sayısı belirlenerek firmamızla bağlantı kişilere uygulama ismi bildirilir. Kendilerine bu işlem bir görev olarak verilir. Böylece uygulama onlar adına gerçek kişilerce indirilir ardından olumlu yorum ve 5 yıldız verilerek uygulamanın puanı artırılır. Puanı artırılan uygulama kendi kategorisinde yukarı yükselir böylece dışarıdan indirme ve beğeni almaya devam eder. Uygulama popülerliği artıkça dış kaynaklardan da indirme sayısı artarak uygulamanın yükselişe geçmesi sürekli olarak devam eder. Böylece yeni çıkarılacak olan uygulamalar adına kemik bir kullanıcı portföyü oluşturulur.


Yorum Gönder

0 Yorumlar