Google Haritalar Puanının İşletmeye Katkısı

 

Google Haritalar Puanının İşletmeye Katkısı


Google Haritalar Puanının İşletmeye Katkısı

 Bu makaleyi okuduktan sonra Google My Business adı verilen Google haritalar hakkında detaylı bilgiye sahip olacaksınız. Ayrıca "Google Haritalara bir işletme ekleme" ve "Google Haritalar'da reklam verme" gibi soruların yanıtlarını da bulacaksınız. Bu makaleyi okuyabilmeniz, olabildiğince kolay hale getirebilmeniz ve ihtiyacınız olduğunda işletmenizi Google'ın navigasyon ürünü Google Haritalar'a ekleyebilmeniz için firmamızın internet adresini takip edebilirsiniz. Google haritalar puanının işletmeye katkısı konusu, işletme sahipleri tarafından oldukça merak edilmektedir. Uygulamanın kuruluşun asıl amacı; dünyanın en çok kullanılan navigasyon programı ve Yandex'in lider olduğu tek alan olan Yandex Navigasyon programının daha gelişmiş bir versiyonunu yayınlamaktır. Google haritalar üzerinden işletmenizin daha fazla puan alarak ön plana çıkması için firmamızın sunduğu yorum, beğeni satışı hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. 

Google My Business Ne İşe Yaramaktadır?

Google My Business Ne İşe Yaramaktadır? 

İşletmelerin yerel ve bölgesel SEO araştırmalarında ciddi olarak kullanmaya başladığı bir Google My Business hesabı için en önemli faktör, kullanıcılardan gelen tarafsız yorumları yayınlamak ve google politikasına uygun yorumları kendiniz silmeden asla silmemektir. Bu anlamda hizmet tüketici dostudur. Yani bir restorana giderseniz ve memnun kalmazsanız ve yorumunuz hakaret gibi ifadeler içermiyorsa, Google o restorana verdiğiniz yorumu ve puanınızı asla silmez. Google Haritalar 'da yayınlanan işletmeler ve onlara yapılan incelemelerde verilen puanlar da Google'ın kullanıcı görüşlerini ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor. Bu durumda da Google haritalar puanının işletmeye katkısı ön plana çıkmaktadır. Sonuç olarak, işletmenizi eklemenize ve Google Haritalar 'da ve Google organik arama sonuçlarında listelenmenize olanak tanıyan, işletmeniz hakkında birçok bilgi girebileceğiniz bir hesap; buna "Google Benim İşletmem Hesabı" denir. İşletme hesabınızın puanının çok olması, işletmenizin tercih edilmesini artıracaktır. İşletmenizin puan ve yorumlarının iyi olması için firmamızın hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. 

Google Haritalar Yorumları Kapatılır Mı? 

İşletmelerin tercih edilmesinde büyük rol oynayan yorumların kapatılması mümkün olmamaktadır. Bu sebeple işletme puan ve yorumlarını yüksek tutmalısınız. Bunun için en kolay ve güvenilir yol yorum ve puan satın alma işlemleridir. Bunun için sizlere hizmet veren firmamızı tercih edebilirsiniz. 



Yorum Gönder

0 Yorumlar