Google Haritalar İşletme Puanı Nasıl Artırılır

 

Google Haritalar İşletme Puanı Nasıl Artırılır

Google Haritalar İşletme Puanı Nasıl Artırılır

Karlılığını arttırmak isteyen işletme veya mağaza sahiplerinin en çok aradığı konulardan bir tanesi de Google haritalar işletme puanı nasıl artırılır sorudur. Google my business veya Türkçe tanımı ile benim işletmem, Google arama motoru tarafından tamamen ücretsiz olarak verilen bir hizmettir. Bu özelliği tam anlamıyla kullanan işletmeler oldukça kaliteli müşteri kitlesi ile hiçbir ücret ödemeden ulaşabilmekte ve müşteri potansiyellerini arttırabilmektedirler. Çok basit olarak açılan işletme hesabında dikkat edilmesi gereken bir kısım kurallara uyulduğunda işletmenin puanı ve bununla birlikte görünürlüğü arttırılabilmektedir.

Değerlendirme Puanınızı Arttırın

Google haritalardaki değerlendirme puanları dijital ortamda kullanıcıların en dikkat ettiği karar kriterlerinden bir tanesidir. Birçok kullanıcı tarafından beş yıldızlı olarak değerlendirilmiş bir işletmenin veya mağazanın kullanıcı ve ziyaretçi sayısını kısa zamanda arttırması oldukça kolay olmaktadır. Google haritalar işletme puanı nasıl arttırılır şeklinde bir sorunun en kolay cevabı kullanıcıları yorum yapmaya teşviktir. Google işletmem yorum al ile yerel rehberlerden iyi bir yorum ve değerlendirme almak işletmeyi en yakın zamanda en tepeye çıkarabilmektedir. Bu sayede Google haritalarda gerçek fotoğraf ve yorumlarla desteklenen işletmeler müşteri portföylerini oldukça kısa zaman zarfında arttırabilmektedirler.

Değerlendirme Puanınızı Arttırın

Yorum Sayının Fazla Olması

İnternet kullanıcıları arasında yapılan bir araştırmada kullanıcıların yüzde 70 gibi büyük bir oranının Google haritaları kullandıkları ortaya çıkarılmıştır. Her gün milyarlarca insanın internet kullandığı dikkate alındığında Google harita özelliğinin ne kadar önemli olduğu anlaşılabilmektedir. Google haritaları doğru kullanan işletmeler bundan azami kar sağlayabilmektedirler. Doğru bir giriş sağlayan işletmeler bundan sonra Google haritalar işletme puanı nasıl artırılır şeklinde bir arayışa girmektedirler. Haritalar kısmında bulunan değerlendirme bölümü, işletmenin üst sıralarda yer alabilmek için öncelikle odaklanılması gereken bir nokta olmaktadır. İstenilen başarı yüksek yorum sayısı ve yüksek değerlendirme puanıdır. Yorum sayısı ve değerlendirme puanı yüksek olan işletmeler Google haritalarda en yukarılarda listelenmektedir. Kullanıcıların büyük bir oranı hangi işletmeyi kullanacaklarını bu yorumlara bakarak karar vermektedirler. İşletme tarafından da bu yorumlara verilen işletme cevapları işletmenin tepe noktalara ulaşmasında önemli bir etmen olmaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar