Google Haritalar Yorum

Google Haritalar Yorum


Google bir çok alanda hizmet veren bir uygulamadır.  Bu uygulamanın verdiği hizmetlerden biri de google haritalardır. Haritalar ile ülkenizin ve başka ülkelerin her yerini gezilebilmekte, oraya gittiğinizde oraya puan verebilmekte ve yorum ekleme yapabilmektesiniz . Google haritalar yorum yapıldığı taktirde size ve çevrenizdekilere bir çok açıdan yararlı olur. Örneğin bilmediğiniz bir yerde yemek yeme ihtiyacı duyduğunuzda istediğiniz ürün başlığı ile ilgili haritalarda arama yaparak etrafınızda bulunan ilgili yerlerini araştırabilirsiniz. İlgili noktaya varmadan önce herhangi birini seçip haritalar üzerinde tıkladığınız taktirde mekanın yol tarifine, numarasına, genel özelliklerine, yorumlarına, fotoğraflarına ve puanlamaya bağlı memnuniyetine bakabilirsiniz. Böylece gideceğiniz yerin hizmeti hakkında bilgi sahibi olabilir ve oraya kolaylıkla ulaşabilirsiniz.  Google haritalar  ile  iş yeri sahipleri daha çok müşteri çekebilmektedir. Olumlu puanlama ve yorum müşteri ilgisini çekmektedir. Bu platform ile hem iş yeri sahibi hem de müşteri kar sağlamaktadır.

Google Haritalar Yorum

Google haritalar yorum yapıldığı durumlar ikiye ayrılır. Bunlar olumlu ya da olumsuz düşünceleri yansıtmaktadır. Yorum yapılma durumu müşteri ya da gezgin tarafından sağlanır. Herhangi bir yere giden kişi Google haritalar kullanıcısı ise gittiği mekan hakkında yıldız verir ve yorum yapar. Yorum yapılan mekan hakkında düşünceler olumlu ise ve puanlaması yüksek ise mekanının görünürlüğü üst sıralara çıkar. Böylece başka bir kişi tarafından araştırılan mekan için gitmeden önce bilgi sahibi olma sağlanır. Daha fazla puanlanan ve daha olumlu sonuçlar görülen mekanların tercih edilme oranları arttırılır. Bu yalnızca yeme içme, eğlence, otel gibi yerler için değil tarihi ve turistik alanlar içinde oldukça önem arz etmektedir.

Google Haritalar Olumlu Yorumların Yararları

Olumlu yorum aldığınız durumda düşük puanlı bir işletme daha yukarılara çıkar, olumlu yorumlar ile yeni açtığınız bir işletmeyi üst sıralara çıkararak dikkat çekebilir ya da puanı iyi olan bir işletmeyi daha da yükselterek bunu strateji haline getirebilirsiniz. Özellikle gençler tarafından tercih edilen bu platform ile olumlu yorum alınması durumunda etkilenmeler oldukça yüksektir. Google haritalar yorum ile olumlu ya da olumsuz dönüşler size kısa süre içinde yapılmaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar