Google Maps Yorum

Google Maps Yorum


Google maps uygulaması bir harita görevi gören ve seçilen konumda bulunan işletmeleri ve binaları gösteren bir uygulamadır. Adres veya bir işletme yerini arayan kişiler bu uygulama ile adrese nasıl gidileceğini ve adreste bulunan yerin nasıl göründüğünü ve bu yer ile ilgili yorumları okuyarak bilgi sahibi olmaktadır. Özellikle işletmeler için google maps üzerinden yapılan yorumlar oldukça önemlidir. İşletmeyi araştıran kişiler google maps yorum neticesinde işletmeyi tercih edip etmeme noktasında fikir sahibi olmaktadır. Özellikle restoran, kafe ve bar gibi yerler için google maps yorumlarının olumlu olması oldukça önemlidir. Bu yorumlar doğrultusunda işletmeye yeni müşterilerin gelme ihtimali oldukça yüksektir. Ayrıca otel işletmeleri içinde bu yorumlar hayati öneme sahiptir.

Google Maps Yorumlarını Artırma Ve Olumlu Dönüş Alma

Google maps yorum işletmeyi araştıran müşteriler için adeta bir kılavuz niteliği taşımaktadır. Bundan dolayı işletmeler maps yorumlarını artırmak ve bu yorumların olumlu olması için çok çaba sarf etmektedir. Yorumları artırmanın özellikle de olumlu şekilde olan yorumları artırmanın pek çok yolu mevcuttur. Kimi işletmeler bu işlemi doğal yollarla yapar. Güzel hizmet alan müşteriler olumlu yorumlar yaparak başka insanların gelmesini de sağlar, kimi zaman ufak sürprizler ve hediyeler ile yorum yapmaya teşvik edilir. Başka bir yöntem ise yorum satın almadır. Firmamızca bu hizmet üstün kalite ile verilmektedir. İstenilen oranda yorumlar eklenerek google maps üzerinde olumlu bir izlenim oluşturulmaktadır.

Google Maps Yorumları Nasıl Yapılır ?

Google maps yorum yapmak oldukça basit bir işlemdir. Gezilecek veya konaklanacak yer ve mekan  tüm etkinlikler bittikten sonra veya eş zamanlı olarak anlık şekilde google maps uygulamasından konum bulunarak o yer ile ilgili yorum yapılarak google maps üzerinde yorum oluşturulabilir. Olumlu yorum yapılması ile birlikte çeşitli eleştiriler de yapılabilinir. Google maps üzerinden puanlama yapılarak o yerin puan ortalamasına etki edilir. Bu puan ortalamasının yüksek olması müşteri memnuniyetinin yüksek derecede olması anlamına gelmektedir. Böylece araştırma yapan kişiler maps yorumlarına bakarak o konum ile ilgili olumlu veya olumsuz birtakım yargılara varabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar